Bebek Forum - Baby Community

Bebeklerinize İyi Geleceğiz - We Will Be Good to Your Babies

SignUp Now!

Soru ? Anne sütü azalması

Sütüm gittikçe azalıyor bebeğimi besleyemiyorum ne yapmalıyım acil önerilerinize ihtiyacım var
İlk önce emzirme döneminde annelerimiz diyet asla yapmayacak çünkü bebeklerimizin size ve anne sütüne şiddetle ihtiyacı var. Bebeklerimizin anne sütünü yeterli almaları için annelerimizin; Yeşil Yapraklı Bitkiler, Tam Tahıllı Besinler, Yağlı Balıklar(Somon), Arpa, Kırmızı Et, yumurta, Yağlı Tohumlar ve Kuruyemişler, yoğurt, kaysı, hurma ve baklagiller ile beslenme alışkanlığını çeşitlendirmeleri gerekiyor.

Sütüm gittikçe azalıyor bebeğimi besleyemiyorum ne yapmalıyım acil önerilerinize ihtiyacım var
anne sütü bir bebek için çok önemlidir. Bebek Forum`da arama kısmına anne sütü diye yazıp enter`a basarsanız çıkan makalelerin size faydası olabilir. Ayrıca anne sütünü artırmak için;

Canım ben bol bol sütlü buğday çorbası içiyordum öneririm
İlk önce emzirme döneminde annelerimiz diyet asla yapmayacak çünkü bebeklerimizin size ve anne sütüne şiddetle ihtiyacı var. Bebeklerimizin anne sütünü yeterli almaları için annelerimizin; Yeşil Yapraklı Bitkiler, Tam Tahıllı Besinler, Yağlı Balıklar(Somon), Arpa, Kırmızı Et, yumurta, Yağlı Tohumlar ve Kuruyemişler, yoğurt, kaysı, hurma ve baklagiller ile beslenme alışkanlığını çeşitlendirmeleri gerekiyor.

öneririm.

anne sütü bebek için çok önemli bir besindir.
Bebek Emzirme İpuçları yazımı okumanızı öneririm.
Bunların yanında göğüs sağma makinesi deneyebilirsiniz. Ben anne sütü azalması olduğunda göğüs sağma makinesinin çok etkisini gördüm. Uyarılma olduğu zaman süt salgılama çoğalır.

Geri