Bebeklerinize İyi Geleceğiz - We Will Be Good to Your Babies
SignUp Now!Biz chicco bebek arabası kullanıyoruz...Kızları merhaba Temmuzda bebeğimizi kucağımıza alacagiz inşallah bebek arabası için araştırma yapıyorum ama yardımcı olur musunuz önerebileceginiz markalar modeller nasıl.olmali çok sevinirim
Aynen... Bu arada hayırlı olsun.Biz chicco bebek arabası kullanıyoruz...
bizde çok araştırdık almadan önce bütün markalara baktım Bumprider aldık alın derim yeni bi marka isveç markası biz aldık çok memnunuz hem taşıması katlaması pratik hem de kalitesi on numaraKızları merhaba Temmuzda bebeğimizi kucağımıza alacagiz inşallah bebek arabası için araştırma yapıyorum ama yardımcı olur musunuz önerebileceginiz markalar modeller nasıl.olmali çok sevinirim
Bebek Forum: 7-Haziran-2017 de yayın hayatına başlamıştır. Bebek Forum: Ebeveynlerin; Bebek, Prematüre Bebek, Tüp Bebek, Doğum, Çocuk konuları hakkında ebevenlere destek amaçlı bütün konuların paylaşıldığı Türkçe ve İngilizce paylaşım yapılan sosyal paylaşım platformudur.
Bebek Community: It started broadcasting on 7-June-2017. Baby Community: Parents; It is a social networking platform where all topics are shared in Turkish and English to support parents about Baby, Premature Baby, IVF (Test Tube Baby), Birth, Child.