yelizaydin
Baby Community Member
kızlar haftaya 4 aylık bebeğimle ve eşimle birlikte Almanya’ya kocamın ailesinin yanına THY ile uçacağız. İlk kez bebekle uzun uluslararası uçuş olacağı için birkaç sorum var. Şimdi bebeği rahat ettirmek için kabinde neler işe yarar, mesela emzirme, uyku düzeni, oyuncak/uyku seti vb. gibi ne almalıyım yanıma malum uçak içinde taşıyabileceklerim sınırlı birde dediğim gibi ilk kez yolculuk yapacağım ona göre bilgi veririseniz çok iyi olur.
Uçağa binerken öncelik yardım istediniz mi, hani kolik bir bebeğim var, işte ağlayabilir gibi bilgilendirme yapılıyor mu? bez değiştirme, mama hazırlama vs. için en pratik çözümler neler oldu, hosteslerden yardım istesem emzirme kısmı için yardımcı olurlar mı? ben sağım yapacağım ama yetmeyebilir. THY’ye neler derseniz ekstra yardım alabilirim? Birde son olarak bebek basineti veriliyor mu ya da bunu nasıl isterim?
şimdiden cevaplar için teşekkür ederim, bebek uydukça online olacağım.
Uçağa binerken öncelik yardım istediniz mi, hani kolik bir bebeğim var, işte ağlayabilir gibi bilgilendirme yapılıyor mu? bez değiştirme, mama hazırlama vs. için en pratik çözümler neler oldu, hosteslerden yardım istesem emzirme kısmı için yardımcı olurlar mı? ben sağım yapacağım ama yetmeyebilir. THY’ye neler derseniz ekstra yardım alabilirim? Birde son olarak bebek basineti veriliyor mu ya da bunu nasıl isterim?
şimdiden cevaplar için teşekkür ederim, bebek uydukça online olacağım.