Hamileyken
Baby Community Member
Son zamanların en popüler cinsiyet tahmin yöntemi olan, Çin takvimi cinsiyet hesaplama yöntemine göre cinsiyeti doğru çıkan var mı? Gerçekten de işe yarıyor mu?
Bebeklerinize İyi Geleceğiz - We Will Be Good to Your Babies
SignUp Now!Hiç denemedim. İki çocuğumda da denemedim. Ama merak ediyorumSon zamanların en popüler cinsiyet tahmin yöntemi olan, Çin takvimi cinsiyet hesaplama yöntemine göre cinsiyeti doğru çıkan var mı? Gerçekten de işe yarıyor mu?
Ben de inanmıyorum. Yok şu gün ilişkiye girersen erkek bebek olur, yok bu aysa kız olur hepsi hikaye..Hayır böyle şeylere inanmıyorum zaten
Son zamanların en popüler cinsiyet tahmin yöntemi olan, Çin takvimi cinsiyet hesaplama yöntemine göre cinsiyeti doğru çıkan var mı? Gerçekten de işe yarıyor mu?
Hayır böyle şeylere inanmıyorum zaten
Bana göre bunlar insanların bin yıllardır elde ettiği tecrübelerdir. İnsanlığın mirasıdır. Bebek yaparken cinsiyeti tutturmak için böylesi yöntemlere başvurmadık ama ben Çin takvimi cinsiyet hesaplama yönteminin doğru olabilirliği kanaatini taşıyorum.Ben de inanmıyorum. Yok şu gün ilişkiye girersen erkek bebek olur, yok bu aysa kız olur hepsi hikaye..
çin takvimi mi ilk defa duyuyorumSon zamanların en popüler cinsiyet tahmin yöntemi olan, Çin takvimi cinsiyet hesaplama yöntemine göre cinsiyeti doğru çıkan var mı? Gerçekten de işe yarıyor mu?
Bebek Forum: 7-Haziran-2017 de yayın hayatına başlamıştır. Bebek Forum: Ebeveynlerin; Bebek, Prematüre Bebek, Tüp Bebek, Doğum, Çocuk konuları hakkında ebevenlere destek amaçlı bütün konuların paylaşıldığı Türkçe ve İngilizce paylaşım yapılan sosyal paylaşım platformudur.
Bebek Community: It started broadcasting on 7-June-2017. Baby Community: Parents; It is a social networking platform where all topics are shared in Turkish and English to support parents about Baby, Premature Baby, IVF (Test Tube Baby), Birth, Child.