Bebeklerinize İyi Geleceğiz - We Will Be Good to Your Babies
SignUp Now!Lütfen uygulamayı tanıtır kapsamlı bir yazı ve uygulama linkleriben de yeni üye oldum buraya. biraz annelerle bir arada olup ne olup ne bitiyor takip etmek istiyorum. kardeşim senin sorunu görünce yanıtlamak istedim. gelişim takibi ve psikolojik destek için rebee kullanıyorum ben. psikologlara soru da soruyorum epey memnunum. yaşına uygun günlük bildirimler gönderiyor
Aynı bu şekilde ben de bilgi almak istiyorum.Merhaba kızlar… Uygulama ne uygulaması lütfen uygulamayı tanıtıp linklerini (iOS linki ve android linkini, web linkini) yazabilir misiniz?) ben hiç bir şey anlamadım…
Emeğinize yüreğinize sağlık çok faydalı bir uygulama çok teşekkür ederiz.@Elçines @Gülsüm-Umut
Kızlar selamlar, uygulamanın sayfasından tanıtıcı yazıyı kopyaladım herkes okuyabilir, uygulamanın linkini ve instagram hesabını aşağıya bırakıyorum
Rebee'de neler var?
0-6 yaş arasında bir çocuğun varsa, çocuğunun psikolojik gelişiminde ihtiyaç duyabileceğin konularla ilgili, uzman psikologların hazırladığı içerikleri bulabilirsin. Bu içerikteki bilgiler, çocuğunun psikolojik gelişimine, senin ebeveynlik yolculuğuna ve aranızdaki bağın daha da güçlü olmasına rehber olacaktır.
İçeriklere ek olarak ihtiyaç duyduğun konular için bildirim paketleri bulacaksın. Bu paketlerle, ilgilendiğin konular özelinde sana günlük bildirimler gelecek. Bu bildirimlerde hap bilgiler, hatırlatmalar, yapabileceğin şeyler ya da sorgulayacağın konuları bulacaksın. Böylece çocuğunla olan ilişkine değer katarken, ilgilendiğin konuya odaklanmış ve o konu adına da adımlar atmış olacaksın.
Tüm bu hap bilgilere ilave, özellikle 2-6 yaş arası çocuğunla evde hem kaliteli zaman geçirmeni sağlayacak, hem de bağınıza ve çocuğunun psikolojik gelişimine katkı sağlayacak oyun odaklı aktivitelere de ulaşabileceksin. Tıkandığın noktalarda sana özel uzman görüşü alabilmen için sorunu sor...
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
@Elçines @Gülsüm-Umut
Kızlar selamlar, uygulamanın sayfasından tanıtıcı yazıyı kopyaladım herkes okuyabilir, uygulamanın linkini ve instagram hesabını aşağıya bırakıyorum
Rebee'de neler var?
0-6 yaş arasında bir çocuğun varsa, çocuğunun psikolojik gelişiminde ihtiyaç duyabileceğin konularla ilgili, uzman psikologların hazırladığı içerikleri bulabilirsin. Bu içerikteki bilgiler, çocuğunun psikolojik gelişimine, senin ebeveynlik yolculuğuna ve aranızdaki bağın daha da güçlü olmasına rehber olacaktır.
İçeriklere ek olarak ihtiyaç duyduğun konular için bildirim paketleri bulacaksın. Bu paketlerle, ilgilendiğin konular özelinde sana günlük bildirimler gelecek. Bu bildirimlerde hap bilgiler, hatırlatmalar, yapabileceğin şeyler ya da sorgulayacağın konuları bulacaksın. Böylece çocuğunla olan ilişkine değer katarken, ilgilendiğin konuya odaklanmış ve o konu adına da adımlar atmış olacaksın.
Tüm bu hap bilgilere ilave, özellikle 2-6 yaş arası çocuğunla evde hem kaliteli zaman geçirmeni sağlayacak, hem de bağınıza ve çocuğunun psikolojik gelişimine katkı sağlayacak oyun odaklı aktivitelere de ulaşabileceksin. Tıkandığın noktalarda sana özel uzman görüşü alabilmen için sorunu sor...
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
rica ederim ne demek )Bilgilendirme için teşekkürler.
çok teşekkürler. ben de çok beğendim @birsencik sayesinde iyi ki indirdimEmeğinize yüreğinize sağlık çok faydalı bir uygulama çok teşekkür ederiz
mutlaka denemelisinizÇok teşekkürler deneyeceğim.
Bebek Forum: 7-Haziran-2017 de yayın hayatına başlamıştır. Bebek Forum: Ebeveynlerin; Bebek, Prematüre Bebek, Tüp Bebek, Doğum, Çocuk konuları hakkında ebevenlere destek amaçlı bütün konuların paylaşıldığı Türkçe ve İngilizce paylaşım yapılan sosyal paylaşım platformudur.
Bebek Community: It started broadcasting on 7-June-2017. Baby Community: Parents; It is a social networking platform where all topics are shared in Turkish and English to support parents about Baby, Premature Baby, IVF (Test Tube Baby), Birth, Child.