Bebek Forum - Baby Community

Bebeklerinize İyi Geleceğiz - We Will Be Good to Your Babies

SignUp Now!

Konu Dışı Çocukla uçunca en çok kabin ekibinin yaklaşımına dikkat etmeye başladım

Konu Dışı

webchief

Baby Community Member
Anne olduktan sonra uçuşlara bakışım gerçekten değişti. Eskiden koltuk rahat mı, yemek nasıl, uçak yeni mi diye bakardım. Şimdi ise ilk dikkat ettiğim şey kabin ekibinin çocuklara ve ailelere yaklaşımı oluyor. Çünkü uzun bir uçuşta en çok ihtiyaç duyduğunuz şey anlayışlı insanlar.

Bugün Türk Hava Yolları'nın Toronto-İstanbul uçuşunda yaşanan bir haberi okudum. Bir çift, kabin ekibine teşekkür etmek için çikolata götürmüş. Kabin ekibi de bunu karşılıksız bırakmamış; koltuklarını değiştirmiş, tatlı ve içecek ikram ederek onları mutlu etmiş. Böyle ince düşünülmüş hareketleri görünce gerçekten hoşuma gidiyor.

Ben de Türk Hava Yolları ile yaptığım aile yolculuklarında ekiplerin çocuklu yolculara karşı sabırlı ve ilgili olduğunu hissettim. Çocukla seyahat ederken bazen küçük bir gülümseme, bir ihtiyaç sorulması ya da yardım teklif edilmesi bile insanın üzerindeki stresi azaltıyor.

O yüzden bana göre iyi bir uçuş deneyimi sadece yemekle ya da koltuk konforuyla ölçülmüyor. Özellikle anne olarak, kabin ekibinin yaklaşımı ve yolcuya hissettirdiği ilgi en az diğer hizmetler kadar değerli. Böyle haberleri görünce de "işte bu yüzden insanlar aynı havayolunu tekrar tercih ediyor" diye düşünüyorum.

Geri