Bebeklerinize İyi Geleceğiz - We Will Be Good to Your Babies
SignUp Now!Selin hanım ihtiyacınız öne çıksın diye yazıyorum. Fazla Okul çantası olan var mı? Bir de @Selin hanım hangi şehirde yaşadığınızı da belirtin lütfen.! Eğer üyelerde okul çantası varsa göndermek isterse adresinizi özel mesaj yoluyla zaten alırlar2 kız çocuğum için okul çantasına ihtiyacım var yardımcı olabilecek birisi olur mu Allah için
Fazla bir tane çocuk okul çantası vardı ve ihtiyacı olan bir arkadaşıma gönderdim.2 kız çocuğum için okul çantasına ihtiyacım var yardımcı olabilecek birisi olur mu Allah için
Ben eve bakayım ve arkadaşlarıma sorayım. Fazla okul çantası varsa adresinizi özelden alır yollarım.2 kız çocuğum için okul çantasına ihtiyacım var yardımcı olabilecek birisi olur mu Allah için
Selin Hanım kız çocuklarınız kaçıncı sınıf?2 kız çocuğum için okul çantasına ihtiyacım var yardımcı olabilecek birisi olur mu Allah için
2 kız çocuğum için okul çantasına ihtiyacım var yardımcı olabilecek birisi olur mu Allah için
@Selin hanım çocuklarınızın yaşı ve kaçıncı sınıf oldukları önemli çünkü ortaokulda kız çocuk çantası farklıdır ilkokulda farklıdır.Selin Hanım kız çocuklarınız kaçıncı sınıf?
2.ve 4.sinif ilkokulSelin Hanım kız çocuklarınızdan kaçıncı sınıfta mı?
Malasef dönüş yapan olmadı şimdilikSelin hanım ilkokul 2 ve 4. Sınıflarda okuyan iki tane kız çocuğuna Okul Çantası gerekiyor ben çevreme soracağım eğer bir çanta bulabilirsem sizin adresinizi özelden alıp gönderirim. Ayrıca bir sonuç ya da geri dönüş alırsanız lütfen bildirin ki çanta aramayalım.
Bebek Forum: 7-Haziran-2017 de yayın hayatına başlamıştır. Bebek Forum: Ebeveynlerin; Bebek, Prematüre Bebek, Tüp Bebek, Doğum, Çocuk konuları hakkında ebevenlere destek amaçlı bütün konuların paylaşıldığı Türkçe ve İngilizce paylaşım yapılan sosyal paylaşım platformudur.
Bebek Community: It started broadcasting on 7-June-2017. Baby Community: Parents; It is a social networking platform where all topics are shared in Turkish and English to support parents about Baby, Premature Baby, IVF (Test Tube Baby), Birth, Child.