sosyalhesap
Baby Community Member
Bebeklerinize İyi Geleceğiz - We Will Be Good to Your Babies
SignUp Now!Kesinlikle altına imzamı atarım. Emzik iki çeşit de güzel bence… Ama tabii ki emzik kullanmadan önce de şu yazıyı okuyun;ikisi de ayrı ayrı güzel olduğunu düşünüyorum ben emzik kısımlarının ergonomik olmasıyla aldığım ve sevdiğim iki ürün. Ama öncelik verecekseniz kauçuk diyeibllirim ozaman.
Benim bu konu hakkında her hangi bir bilgim yoktu ta ki sizin açtığınız o konuyu ve sizden sonra yazılan şu konuyu okuyana kadar;
Emzik Kullanımı Faydaları Zararları ve Emzik Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Benim bu konu hakkında her hangi bir bilgim yoktu ta ki sizin açtığınız o konuyu ve sizden sonra yazılan şu konuyu okuyana kadar;
Emzik Kullanımı Faydaları Zararları ve Emzik Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Bebek Forum: 7-Haziran-2017 de yayın hayatına başlamıştır. Bebek Forum: Ebeveynlerin; Bebek, Prematüre Bebek, Tüp Bebek, Doğum, Çocuk konuları hakkında ebevenlere destek amaçlı bütün konuların paylaşıldığı Türkçe ve İngilizce paylaşım yapılan sosyal paylaşım platformudur.
Bebek Community: It started broadcasting on 7-June-2017. Baby Community: Parents; It is a social networking platform where all topics are shared in Turkish and English to support parents about Baby, Premature Baby, IVF (Test Tube Baby), Birth, Child.