forumsakini
Baby Community Member
Selam anneler bebiş alışverişlerine toplu yapıp tasarruf edebileceğimiz bi uygulama var mı önerebileceğiniz? Ben 2 bebekle artık çok zorlanıyorum maalesef yardımlarınızı bekliyorum.
Bebeklerinize İyi Geleceğiz - We Will Be Good to Your Babies
SignUp Now!Sadece annelere mi sorunuz? Biz de bilgilenmek isteriz.. Sonuçta alışverişi hem anneler hem de babalar bazen de alışveriş hep beraber yapılır. Konuyu takip edeceğim Ne de olsa devir hesap devri...Selam anneler bebiş alışverişlerine toplu yapıp tasarruf edebileceğimiz bi uygulama var mı önerebileceğiniz? Ben 2 bebekle artık çok zorlanıyorum maalesef yardımlarınızı bekliyorum.
Vallaha ben de öyle bir uygulama arayışındayım. Bebek alışverişleri her daim maliyet açısından bana hep yüksek gelmiştir.Selam anneler bebiş alışverişlerine toplu yapıp tasarruf edebileceğimiz bi uygulama var mı önerebileceğiniz? Ben 2 bebekle artık çok zorlanıyorum maalesef yardımlarınızı bekliyorum.
Ben de bir babayım ve bebeğime alışveriş yapıyorum.Sadece annelere mi sorunuz? Biz de bilgilenmek isteriz.. Sonuçta alışverişi hem anneler hem de babalar bazen de alışveriş hep beraber yapılır. Konuyu takip edeceğim Ne de olsa devir hesap devri...
Biri bebek alışverişlerini toplu yapıp aynı zamanda tasarruf edeceğimiz bir uygulamadan mı bahsediyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.Selam anneler bebiş alışverişlerine toplu yapıp tasarruf edebileceğimiz bi uygulama var mı önerebileceğiniz? Ben 2 bebekle artık çok zorlanıyorum maalesef yardımlarınızı bekliyorum.
Bir sen eksiktin. gözlerini dört aç ve işini yap. Nasıl olsa bebek alışverişlerinde hem bol harcayıp hem de tasarruf edeceğimiz uygulamayı anlatırlar.Bebekler için Alışveriş uygulamasını kim anlatacaksa lütfen bekliyoruz.
Selam canım alışverişlerin için kolaylık sağlayacak bi uygulama var hayat Pay diye. Şimdide Lc Waikiki ile bi kampanya yapmışlar alışveriş fişini uygulamaya yükleyerek minimum tutar olmaksızın 100 TLsini geri veriyormuş. Bende o kadar çok LCWden alışveriş yapıyorumki benim gibi çok annenin olduğunu düşünerek sizede bi yardımım dokunsun istedim.Selam anneler bebiş alışverişlerine toplu yapıp tasarruf edebileceğimiz bi uygulama var mı önerebileceğiniz? Ben 2 bebekle artık çok zorlanıyorum maalesef yardımlarınızı bekliyorum.
Bebek Forum: 7-Haziran-2017 de yayın hayatına başlamıştır. Bebek Forum: Ebeveynlerin; Bebek, Prematüre Bebek, Tüp Bebek, Doğum, Çocuk konuları hakkında ebevenlere destek amaçlı bütün konuların paylaşıldığı Türkçe ve İngilizce paylaşım yapılan sosyal paylaşım platformudur.
Bebek Community: It started broadcasting on 7-June-2017. Baby Community: Parents; It is a social networking platform where all topics are shared in Turkish and English to support parents about Baby, Premature Baby, IVF (Test Tube Baby), Birth, Child.