Bebeklerinize İyi Geleceğiz - We Will Be Good to Your Babies
SignUp Now!Her bebek ayrı oluyor işte bezini değiştirmeyi denedin mi canım bezle ilgili bir sorun olabilir.Merhabalar Anneler bebeğimde kronik pişik sorunu var ne yaptıysam çözemedim. İlk çocuğumda hiç böyle bir sorun yaşamamıştım ama çok zor geçiyor. kalıcı bir çözüm arayan bana akıl verin lütfen.
Emzirme dönemi bebeği ise de ek gıda dönemi bebeği ise de her beslenmeden sonra sık sık altını değiştirmenizi öneririm. Bebeğin altı uzun süre bağlı ise bez çok iyi de olsa pişik kremleri çok kaliteli bile olsa mutlaka pişik tekrarı olacaktır ve büyüyecektir.Merhabalar Anneler bebeğimde kronik pişik sorunu var ne yaptıysam çözemedim. İlk çocuğumda hiç böyle bir sorun yaşamamıştım ama çok zor geçiyor. kalıcı bir çözüm arayan bana akıl verin lütfen.
öncelikle kronik pişik sorunu için geçmiş olsun.Merhabalar Anneler bebeğimde kronik pişik sorunu var ne yaptıysam çözemedim. İlk çocuğumda hiç böyle bir sorun yaşamamıştım ama çok zor geçiyor. kalıcı bir çözüm arayan bana akıl verin lütfen.
pişik rahatsızlığı için bu önlemler dışında; bebeğinizi bir doktora götürün ve Alerji Testi yaptırın bu pişik problemi alerji`den de kaynaklanabilir.Emzirme dönemi bebeği ise de ek gıda dönemi bebeği ise de her beslenmeden sonra sık sık altını değiştirmenizi öneririm. Bebeğin altı uzun süre bağlı ise bez çok iyi de olsa pişik kremleri çok kaliteli bile olsa mutlaka pişik tekrarı olacaktır ve büyüyecektir.
Geçmiş olsun biz de Bebeğimizde pişik probleminden çok çekiyoruz. Şu an bez çeşitlerini sıra ile deniyoruz.Merhabalar Anneler bebeğimde kronik pişik sorunu var ne yaptıysam çözemedim. İlk çocuğumda hiç böyle bir sorun yaşamamıştım ama çok zor geçiyor. kalıcı bir çözüm arayan bana akıl verin lütfen.
Geçmiş olsun bebeklerimde ben pişik probleminden çok çektim ve çekiyorum.Merhabalar Anneler bebeğimde kronik pişik sorunu var ne yaptıysam çözemedim. İlk çocuğumda hiç böyle bir sorun yaşamamıştım ama çok zor geçiyor. kalıcı bir çözüm arayan bana akıl verin lütfen.
Bezini her paket bittiğinde değiştiriyoruz bir molfixte biraz hafiflemişti ama sonra yine artınca onuda değiştirdik.Her bebek ayrı oluyor işte bezini değiştirmeyi denedin mi canım bezle ilgili bir sorun olabilir.
inşallah en kısa sürede kurtulursunuz sizdeGeçmiş olsun bebeklerimde ben pişik probleminden çok çektim ve çekiyorum.
Teşekkür ederimWhat Are the Causes of Diaper Rash and How Can It Be Cured ve Pişik Oluşumu Sebepleri Nedir, Nasıl Geçer?
yazdığım bu iki konunun size faydası olabileceği kanaatindeyim. @nurozgul bebeğinizin pişik rahatsızlığı için de geçmiş olsun demek isterim.
Teşekkür ederim öyle yapıyorum ama hala bir çözüm bulamadımEmzirme dönemi bebeği ise de ek gıda dönemi bebeği ise de her beslenmeden sonra sık sık altını değiştirmenizi öneririm. Bebeğin altı uzun süre bağlı ise bez çok iyi de olsa pişik kremleri çok kaliteli bile olsa mutlaka pişik tekrarı olacaktır ve büyüyecektir.
Benim de bebeklerimde kronikleşen bir pişik problemi var.Merhabalar Anneler bebeğimde kronik pişik sorunu var ne yaptıysam çözemedim. İlk çocuğumda hiç böyle bir sorun yaşamamıştım ama çok zor geçiyor. kalıcı bir çözüm arayan bana akıl verin lütfen.
Belki çişi çok asitlidir.Bezini her paket bittiğinde değiştiriyoruz bir molfixte biraz hafiflemişti ama sonra yine artınca onuda değiştirdik.
Bezini sürekli değiştiriyoruz ama henüz pişikten kurtulamadık.
Bencede çişiyle alakalıdır molfix premium oksijen dene bence yeni çıktı. Pişikle mücadele gibi bez yapmışlar çişteki zararlı maddeleri tutuyor bebeğin cildine gelmesin diye.Belki çişi çok asitlidir.
molfix premiuma bende geçtim beğendim baya bizde pişik çok yoktu zaten iyice azaldı öneririm.Bencede çişiyle alakalıdır molfix premium oksijen dene bence yeni çıktı. Pişikle mücadele gibi bez yapmışlar çişteki zararlı maddeleri tutuyor bebeğin cildine gelmesin diye.
ilk kez duyuyorum gerçekten molfix’in mi ben hiç görmedim çünküBencede çişiyle alakalıdır molfix premium oksijen dene bence yeni çıktı. Pişikle mücadele gibi bez yapmışlar çişteki zararlı maddeleri tutuyor bebeğin cildine gelmesin diye.
molfix premium oksijen mi? Eğer onu diyorsan direkt kendi satıcısından aldım yeni çıktı o yüzden görmemişsindir, paketi de beyaz artık zaten değişmiş ama bu üst segment bez olarak geçiyor. O da farklılık yaratabilir.ilk kez duyuyorum gerçekten molfix’in mi ben hiç görmedim çünkü
Çok teşekkürler kızlar denemediğim önerileri deneyeceğim molfix premium bezide baya merak ettim onuda alıp deneyeceğim.molfix premium oksijen mi? Eğer onu diyorsan direkt kendi satıcısından aldım yeni çıktı o yüzden görmemişsindir, paketi de beyaz artık zaten değişmiş ama bu üst segment bez olarak geçiyor. O da farklılık yaratabilir.
Bebek Forum: 7-Haziran-2017 de yayın hayatına başlamıştır. Bebek Forum: Ebeveynlerin; Bebek, Prematüre Bebek, Tüp Bebek, Doğum, Çocuk konuları hakkında ebevenlere destek amaçlı bütün konuların paylaşıldığı Türkçe ve İngilizce paylaşım yapılan sosyal paylaşım platformudur.
Bebek Community: It started broadcasting on 7-June-2017. Baby Community: Parents; It is a social networking platform where all topics are shared in Turkish and English to support parents about Baby, Premature Baby, IVF (Test Tube Baby), Birth, Child.