Bebeklerinize İyi Geleceğiz - We Will Be Good to Your Babies
SignUp Now!Bizde de var bu emziktenEkli dosyayı görüntüle 547
Merhabalar suanda yenidoğan bebeğim için emzik arayısındayım bu full silikon emziklerden almayı düşünüyorum. Her tarafının silikon olması sizce nasıl tercih edilebilir mi ? Alacağım ürün bu
Plastikten olmasındansa silikon emzik sanıyorum daha sağlıklıdır.Ekli dosyayı görüntüle 547
Merhabalar suanda yenidoğan bebeğim için emzik arayısındayım bu full silikon emziklerden almayı düşünüyorum. Her tarafının silikon olması sizce nasıl tercih edilebilir mi ? Alacağım ürün bu
Ben iki bebeğime de hiç emzik kullandırmadım hala kullandırmıyorum. İkincisi parmaklarını emmeye başladı…Ekli dosyayı görüntüle 547
Bu daha zararlı ben de o şekilde başladım hala parmak emiyorum..Ben iki bebeğime de hiç emzik kullandırmadım hala kullandırmıyorum. İkincisi parmaklarını emmeye başladı…
Bebek Forum: 7-Haziran-2017 de yayın hayatına başlamıştır. Bebek Forum: Ebeveynlerin; Bebek, Prematüre Bebek, Tüp Bebek, Doğum, Çocuk konuları hakkında ebevenlere destek amaçlı bütün konuların paylaşıldığı Türkçe ve İngilizce paylaşım yapılan sosyal paylaşım platformudur.
Bebek Community: It started broadcasting on 7-June-2017. Baby Community: Parents; It is a social networking platform where all topics are shared in Turkish and English to support parents about Baby, Premature Baby, IVF (Test Tube Baby), Birth, Child.