Bebek Forum - Baby Community

Bebeklerinize İyi Geleceğiz - We Will Be Good to Your Babies

SignUp Now!

Soru ? Sızdırmayan bez?

dijitalhesap

Baby Community Member
Merhaba anneler size bir şey istiyorum bebeğimin bezini sürekli değiştiriyorum ama ne yapamam yapayım artık sızdırıyor ve kıyafetler ıslanacak kadar kötü oluyo sızdırma nedeniyle doğada tahriş oldu pişik olmaya başladı hangi bezi denesem gerçekten çok yoruldum siz hangi bezi kullanırsanız memnun olabilirseniz çok sevinirim.

Ah canım çok geçmiş olsun çok zor bir durum gerçekten bizde aynı sorunları yaşadık ama çözümü molfix premiumda bulduk bu bezin sarı bi bandı var ne zaman değiştirilmesi gerektiğini sana gösteriyo böylece zamanında değiştirip sızdırma sorununuda önleyebiliyosun ayrıca hava alıyo cilt tahriş olmuyo.

Bizimde oğlumuzda benzer bir problem vardı molfix premium kullanmaya başladık ve sızdırma tamamen bitti bezler çişi çok güzel emiyo ve bebeğin cildi kuru kalıyo pişik sorunuda yaşamadık hatta bez hava aldığı için cilt nefes alıyo böylece daha sağlıklı oluyo kesinlikle denemelisin.

Merhaba anneler size bir şey istiyorum bebeğimin bezini sürekli değiştiriyorum ama ne yapamam yapayım artık sızdırıyor ve kıyafetler ıslanacak kadar kötü oluyo sızdırma nedeniyle doğada tahriş oldu pişik olmaya başladı hangi bezi denesem gerçekten çok yoruldum siz hangi bezi kullanırsanız memnun olabilirseniz çok sevinirim.
Geçmiş olsun canım pişik her annenin problemi oluyor bi dönem bizde çok çektik ama şuan molfix premium kullanıyoruz çok rahatlattı bizi bezin iç yüzeyi de yumuşacık denemeni tavsiye ederim.

Geçmiş olsun, içeride çok çektik bu sızdırma işinden ama molfix premiuma katılandan beri hiçbir sorun yaşamadık bezler yumuşacık ve hava alıyo böylece gizli kuru ve rahat kalıyo ayrıca sarı bant sayesinde ne zaman değişeceğini bilmek büyük rahatlıklar bizim için tam bi kurtarıcı oldu.

Kızlar çok teşekkür ederim sanırım yarın molfix premium alıp deneyeceğim biraz kullanayım sizinle paylaşırım ben de deneyimimi

Geri